01. VAR of the Year

Award voor de Value Added Reseller (VAR) die uitmunt in het leveren van toegevoegde waarde.

De jury beoordeelt de wijze waarop een genomineerde VAR zijn klant(en) helpt met een unieke en specifieke IT-toepassing rond infrastructuur, cloud, hardware, software en/of services.

02. MSP of the Year

Award voor Managed Service Provider (MSP) die klanten ontzorgt met diensten.

De jury beoordeelt de wijze waarop een genomineerde MSP klanten ontzorgt met IT-toepassingen en -diensten. De winnaar van deze categorie biedt uitgebreide ondersteuning en assistentie. De winnende MSP heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van samenwerken en het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties.

03. CSP of the Year

Award voor Cloud Service Provider (CSP) die uitmunt met clouddiensten als bijvoorbeeld IaaS, SaaS en PaaS.

De jury beoordeelt hoe een CSP klanten (eindgebruikers en/of resellers) helpt met cloudtechnologieën en -diensten, waarmee hun business verder kan groeien.

04. Cloud Distributor of the Year

Award voor de distributeur die met een cloudplatform IT-dienstverleners ontzorgt met strategische clouddiensten voor eindgebruikers.

De jury beoordeelt hoe een clouddistributeur resellers helpt met een cloudplatform en aanverwante diensten, zodat deze resellers kunnen groeien en hun klantproposities kunnen versterken.

05. Cloud Vendor of the Year

Award voor de cloud vendor die de beste technologie levert voor public cloud, private cloud, hybrid cloud en/of multicloud.

De jury beoordeelt de (unieke) technologie waarmee een cloud vendor klanten sneller laat digitaliseren waardoor ze meer toekomstbestendig worden.

06. Datacenter Technology Innovator of the Year

Award voor de datacentertechnologie vendor die zijn resellers en klanten voorziet van innovatieve datacentertechnologie.

De jury beoordeelt welke vendor de meest innovatieve datacentertechnologie heeft ontwikkeld en geleverd, waarmee deze leverancier eindgebruikers direct of via resellers helpt met hun IT-strategie.

07. Cloud Security Innovator of the Year

Award voor de vendor die zijn klanten optimaal beschermt met innovatieve cloud securitydiensten.

De jury beoordeelt welke vendor de meest krachtige en innovatieve cloud security service levert, waarmee de data van klanten altijd goed zijn beschermd.

08. Digital Workplace Innovator of the Year

Award voor vendor of IT-dienstverlener die organisaties het best ontzorgt met de meest innovatieve werkplek.

De jury beoordeelt de kwaliteit, flexibiliteit en effectiviteit van een digitale werkplektoepassing. Hierbij wordt ook gekeken naar het effect van gebruikerstevredenheid.

09. Distributor of the Year

Award voor de broadline distributeur die IT-dienstverleners het best bedient met hardware, software en/of diensten.

De jury beoordeelt welke broadline distributeur zijn klanten het best, meest efficiënt en snelst voorziet van de beste producten en diensten, met een goede prijsstelling.

10. Specialist Distributor of the Year

Award voor de distributeur die uitmunt en onderscheidend is met innovatieve en specialistische oplossingen en/of diensten.

De jury beoordeelt hoe een gespecialiseerde distributeur zijn klanten voorziet van een specifieke of nieuwe disruptieve technologie, waarmee resellers en vendoren zich kunnen onderscheiden in de markt.

11. Communications - Telecom Innovator of the Year

Award voor de communicatie / telecom aanbieder die zich als beste onderscheidt met voice- video- en/of data-connectiviteitsdiensten.

De jury beoordeelt welke telecomaanbieder het meest onderscheidend en/of innovatief is met zijn hoogwaardige voice- en/of datadiensten, hardware, software en services.

12. Hardware Innovator of the Year

Award voor de vendor die zich onderscheidt met krachtige en innovatieve hardware

De jury beoordeelt welke vendor de meest innovatieve producten en bijbehorende functies heeft ontwikkeld en geleverd, waarmee deze leverancier eindgebruikers direct of via resellers helpt met hun IT-strategie.

13. IoT / Edge Innovator of the Year

Award voor de vendor die de meest unieke en innovatieve IoT-oplossing levert.

De jury beoordeelt welke vendor (evt. co-creatie) zijn klanten het best helpt met een (unieke) Internet of Things-oplossing.

14. Networking Innovator of the Year

Award voor de vendor die het meest innovatieve netwerkplatform levert.

De jury beoordeelt welke vendor zich bij uitstek weet te onderscheiden op het gebied van netwerktechnologie. De jury kijkt daarbij vooral naar (unieke) hardware- en softwarefuncties.

15. Storage Innovator of the Year

Award voor vendor met de beste data storage- en management-technologie.

De jury beoordeelt welke vendor zich het meest weet te onderscheiden op het gebied van storagetechnologie. De jury kijkt daarbij vooral naar innovatieve functies.

16. Security Innovator of the Year

Award voor vendor met de meest innovatieve securitytechnologie.

De jury beoordeelt welke vendor de meest krachtige securitytoepassing levert, waarmee data op devices van klanten (zoals pc’s, desktops en smartphones) altijd zijn beschermd.

17. Security Distributor of the Year

Award voor de distributeur die uitmunt en onderscheidend is in innovatieve cybersecurity oplossingen en/of diensten.

De jury beoordeelt welk distributeur zijn klanten het best, meest efficiënt en snelst voorziet van de beste cybersecurityproducten en -diensten.

18. Software Innovator of the Year

Award voor de vendor met de meest innovatieve software en services.

De jury beoordeelt welke vendor de meest innovatieve software als product en/of als service levert, waarmee resellers de business van hun klanten kunnen versterken en uitbreiden.

19. As a Service Innovator of the Year

Award voor de vendor die uitmunt in een innovatief As a Service aanbod. 

De jury beoordeelt welke vendor het meest innovatieve As a Service aanbod heeft ontwikkeld en geleverd, waarmee de leverancier eindgebruikers direct of via resellers helpt met hun IT-strategie.

20. CxO of the Year m/v

Award voor de CxO (m/v) die een opvallende prestatie heeft geleverd in de Nederlandse IT-industrie.

De jury beoordeelt het leiderschap van de genomineerde CxO’s en de wijze waarop deze CxO’s bijdragen aan de ontwikkeling van methoden en strategieën die het succes van hun bedrijf bepalen.

21. Dutch Tech Woman of the Year

Award voor een vrouw uit de Nederlandse IT-branche die impact maakt en uitmunt in de Nederlandse IT business

22. Channel Manager of the Year m/v

Award voor de channel manager (m/v) die ‘het verschil maakt’.

De jury beoordeelt channel managers van vendoren (m/v) die in het Nederlandse IT-kanaal bij uitstek verbindend zijn geweest richting resellers en distributeurs. De jury kijkt hierbij ook naar de innovatieve persoonlijkheid, de bekendheid en connecties in de branche.

23.  Marketing Manager of the Year m/v

Award voor de marketing manager, CMO (m/v), die zich weet te onderscheiden als inspirerend en innovatief leider van een marketingteam.

De jury houdt met de beoordeling in deze categorie ook rekening met de behaalde resultaten van opvallende en/of baanbrekende marketingprogramma’s.

24.  Sales Manager of the Year m/v

Award voor de persoon die door het Nederlandse IT-kanaal wordt gewaardeerd om zijn/haar persoonlijkheid en onderscheidende salesvaardigheden en -resultaten.

De jury kijkt ook welke genomineerde sales managers de toepassingen en/of diensten van hun bedrijf het meest succesvol wisten te verkopen, en wie daarmee een uitzonderlijke prestatie heeft behaald samen met het salesteam.

Nieuws

MAIN EVENT PARTNER

PLATINUM SPONSORS

GOLD SPONSORS

SILVER SPONSORS

TABLES

EVENT PARTNERS

AFTERPARTY SPONSOR