Dutch IT-channel Awards 2016
uitgereikt in Studio21 Hilversum

Dutch IT-channel Awards 2016 uitgereikt in Studio21 Hilversum

 

De Dutch IT-channel Awards 2016 zijn tijdens het feestelijke Nieuwjaarsgala afgelopen donderdag 19 januari in Studio21 Hilversum uitgereikt. Hoofdredacteur Witold Kepinski en de ‘Leading Ladies’ Dewi, April en Michelle van de Pandora Dinner Show reikten in totaal 18 prijzen uit aan bedrijven en personen die in de ogen van het Nederlandse IT-kanaal afgelopen jaar de beste prestaties hebben geleverd.

“We kijken terug op een fantastische netwerkavond waar de hele breedte uit de Nederlandse IT-channel was vertegenwoordigd met een record aantal van 650 aanwezigen. Veel kopstukken uit het kanaal konden in een mooie ambiance van Studio21 netwerken en praten over de business en andere zaken”, aldus Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski.

Tijdens het diner werden er Dutch IT-channel Awards uitgereikt aan de winnaars van 18 categorieën waarbij ruim 38.000 stemmen werden uitgebracht. Kepinski: “Alle genomineerden hadden goed onderbouwde business cases, maar er kan er maar één de winnaar zijn. We benadrukken namens de jury dat als we naar de ingezonden business cases kijken, veel IT-bedrijven in Nederland goed bezig zijn met het ontzorgen van klanten en hen helpen met producten, diensten en consultancy in het tijdperk van de digitale transformatie.”

Kepinski vervolgt: “De Nederlandse IT-channel speelt een belangrijke en cruciale rol in de groei en innovatie en digitale transformatie van de Nederlandse economie. Daarom organiseren we wederom begin 2018 het Dutch IT-Channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio21, Hilversum waar de hele branche samenkomt om te netwerken en het belang van het kanaal viert.”

Hou deze site in de gaten. De komende dagen zullen wij nog meer foto's plaatsen. 

Winnaars Dutch IT-Channel Awards 2016:

Reseller Awards

Distributor Awards

Vendor Awards

Editors' Choice Award

 

 

FOUNDING PARTNER

Protinus IT Founder

PARTNERS